gm_ignat scrie:
Am si eu o intrebare: am depus o cerere pentru a obtine indemnizatia de crestere copil 2 ani. Mi s-a cerut sa aduc o adeverinta de la servici cu veniturile realizate in ultimele 12 luni anterior datei nasterii copilului. Dar in tabelul aferent se cer veniturile din luna nasterii copilului, luna anterioara lunii nasterii copilului, luna a 2-a anterioara lunii nasterii copilului, pana la luna a 11-a anterioara lunii nasterii copilului. Dupa cum se observa, exista o contradictie. Iar pentru calcul, ca sa iasa 12 luni
se dubleaza luna anterioara lunii nasterii copilului.
Mi se pare un mod incorect de calcul.
Poate cineva sa ma lamureasca de ce se pierde o luna la acest calcul si daca este corect acest mod de calcul?
Va multumesc.
nu cred ca este gresit tabelul, daca copilul s-a nascut in iunie 2010 atunci se cer date referitoare la lunile:
1)iunie 2010
2)mai 2010
3)aprilie 2010
4)martie 2010
5)februarie 2010
6)ianuarie 2010
7)decembrie 2009
8)noiembrie 2009
9)octombrie 2009
10)septembrie 2009
11)august 2009
12)iulie 2009
unde se dubleaza luna anterioara lunii nasterii copilului si mai mult cum ati tras concluzia ca se pierde o luna? din exemplul dat mai sus cred ca reiese ca nu este o eroare de calcul.
acum depinde daca vor plati aceasta indemnizatie avand in vedere bajbaielile curente, sunt f curioasa, eu ar trebui sa primesc incepand cu luna august dar cred ca voi astepta mult si bine