|
BUNA ZIUA. Sunt aici pentru alta persoana care imi este prietena si colega.Acum un an sotul ei a murit si a ramas cu 4 copii(3 fete si un baiat)Una din fete a implinit acum 3 sapt 18 ani, una a trecut in clasa a IV-a si mai are 2 prescolari pe care momentan ii are la soacra ei in jud. Vaslui. Din toamna ar vrea sa-i aduca in Bucuresti sa-i dea la o gradinita aici. Fetita ar trebui sa urmeze grupa pregatitoare pentru ca de la anu intra in clasa I, iar baiatul grupa mijlocie.Pina aici toate ''bune si frumoase".HAI SA-I INSCRIEM LA GRADINITA.Nu mai sunt locuri la gradinitele din vecinatatea locuintei.Inca de la inceputul lunii mai a incercat sa-i inscrie la o gradinita din apropierea casei pentru ca am uitat sa va spun ca prietena mea are si servici in str Ilioara nr 54, adik in capatul celalalt al Bucurestiului ea locuind in militari pe langa Valea Lunga.Lucreaza ca sudorita si incepe programul la 7 dimineata. Va dati seama ca trebuie sa plece cu ei de acasa la 6 dim sa-i lase la gradinita si apoi trebuie sa fie la ora 7 echipata si pe platforma cu aparatul de sudura in mana.Intrebarea mea este :Exista locuri speciale in gradinite pentru copii din familii monoparentale care au o situatie mai grea? Pentru ca sa fii o mama singura cu patru copii nu cred ca e o situatie fericita sa depui dosarul pentru inscrierea copiilor si sa te vezi pe panou ca i-a respins pe motiv ca nu mai exista locuri.De ce nu i s-a spus de la inceput ca nu mai sunt locuri. Au studiat dosarul si s-au gandit ca nu sunt destui batuti de soarta????
|
|